O nama


EKO KUĆA d.o.o. je preduzeće specijalizovano za izgradnju montažnih kuća i objekata po želji kupca. Osnovne aktivnosti preduzeća su razvoj, proizvodnja i postavljanje montažnih i drvenih kuća. Sve EKO KUĆE su unikati, izrađeni po merama i željama naručilaca bez obzira na to za kakav objekat se odluče.

Prilagodljivost, saradnja i poštovanje kupčevih želja

Glavna vodilja preduzeća EKO KUĆA je prilagodljivost korisnicima, jer su oni naše najveće bogastvo. Stoga se svaki projekat zasniva na saradnji sa kupcem, i poštovanju njegovih pojedinih želja i potreba. Sa naručiocima uspostavljamo partnerski odnos, tako da zajedno planiramo i oblikujemo konačna rešenja. Pri tom naručilac nije ograničen na određene tipove kuća već može slobodno ostvarivati svoje planove za kuću bez ikakvih restrikcija.

Zašto izabrati montažnu kuću?

Razlika između klasične „mokre“ gradnje ciglom i malterom i „suve“ gradnje montažnih kuća je kao između vlažne i suve odeće: u prvoj se osećate nelagodno i mučno a u drugoj vam je prijatno. To se odnosi i na celokupnu atmosferu u kući. Ako čovek pazi šta jede i pije i želi zdrav život ima još više razloga da povede računa o tome gde mu se deca rađaju i rastu.

Za koga su pogodne montažne EKO KUĆE?

Montažne EKO KUĆE su za svakoga idealne, ali pre svega za vlasnike kuća sa astmom, reumom i alergijama. Sintetički građevinski materijali pospešuju razmnožavanje bakterija, gljivica i mogu stanovnicima da izazovu alergije. Nasuprot tome zidna struktura naših kuća izjednačava vlažnost u vazduhu. To je razlog što vazduh unutar kuće ostaje stalno čist i svež. Vazdušna klima naše montažne kuće za vreme svakog godišnjeg doba je idealna: leti je vazduh svež a zimi ugodno topao. EKO KUĆA koristi samo sirovine najboljeg kvaliteta. Osnovni materijal je drvo iz zimzelenih šuma četinara sa planina u oklini Ivanjice. Četinarsko drveće na toj geografskoj širini je veoma visokog kvaliteta.

Spratne montažne kuće

Sa zadovoljstvom možemo da Vas informišemo da smo koristeći 30-godišnje iskustvo potpuno ovladali tehnologijom spratnih montažnih kuća za koje Vam u slučaju da Vas interesuju, možemo naknadno dostaviti idejna rešenja i omogućiti Vam obilazak već urađenih kuća.