Komentari kupaca

Slovenija

SLOVENIJA

Bojan i Bojana Hat iz Lenarta

Naše iskustvo o saradnji s preduzećem EKO KUĆA
Kada smo se muž i ja odlučili za izgradnju kuće, mislili smo na manju kuću za dvoje, koja će biti niskoenergetska, dakle štedljiva i od kvalitetnih materijala. Po preporuci prijateljice smo stupili u kontakt s direktorom EKO KUĆE, gospodinom Jovanovićem.
Saopštili smo mu naše želje i pokazali idejni projekat tlocrta na osnovu koga je njihovo preduzeće napravilo projekat za našu kuću. Dakle, sasvim po našim željama, što mi je izuzetno mnogo značilo.
Moram da naglasim da se tako korektan odnos i kvalitetno izvođenje izgradnje, kao što ima ovo preduzeće, ne nalazi brzo. Sve se u potpunosti odvijalo onako kako je bilo dogovoreno – od potpisivanja ugovora, pa do izgradnje po sistemu ključ u ruke. Boravak u njihovoj kući je stvarno prijatan jer su materijali zaista kvalitetni, a izrada takođe. Tokom leta je prijatno hladno, a zimi, uz izuzetno malu potrošnju energije, prijatno toplo. Sada je proteklo dovoljno vremena da možemo da potvrdimo da je kuća i štedljiva.
Ukratko da rezimiramo saradnju s EKO KUĆOM. Korektni su, prilagodljivi, kvalitetni, ažurni, stručni i imaju povoljne cene.

SLOVENIJA

Dr Zoran i Karmen Kranjec iz Rogašovaca

Veoma smo zadovoljni firmom Eko kuća. Za punih mesec dana se pod gospodinom Jovanovićem i njegovim timom izgradila prava lepotica, bez premca.
Najvažnije je to što ne samo da se montažna izgradnja odvijala brzo, već i kvalitet same montaže. Za to veliku zaslugu ima šef firme Dragoslav Jovanović. To je šef kakav se poželeti može jer sve radi precizno, savršeno i prvenstveno pošteno. Poštuje dogovore i termine. Svi koji su pod njegovim rukovodstvom učestvovali u montaži kuće, svoj posao su obavili i više nego odlično.
Zato je i rezultat izgradnje montažne kuće direktno proporcionalan ulaganju. Dobri radnici, rukovodstvo i kvalitet su doprineli nastanku zaista unikatne kuće iz snova.

SLOVENIJA

Maksimilijan Pungerčar i Tadeja Sotlar iz Trebelna

Moramo da pohvalimo vašu firmu EKO KUĆA i direktora Dragoslava Jovanovića, kao i sve njegove podizvođače.
Svi su svoj posao odradili odlično i u dogovorenim rokovima odnosno više pre roka nego sa zakašnjenjem. Moramo da pohvalimo i to što ste od prvog dana, kada smo počeli da se interesujemo za kuću, pokazali interesovanje za našu kuću i pozvali nas na razgledanje drugih vaših kuća.
Sada, kada smo već na kraju izrade naše kuće, moramo da pohvalimo kvalitet izrade kuće, a takođe i kvalitet ugrađenih materijala.
Na kraju je još glavna stvar cena, koja je veoma povoljna s obzirom na sve što je prethodno rečeno. Hvala, lepo je bilo sarađivati sa vama.

SLOVENIJA

Zdenko i Ana Trnovec Jelerčič iz Hrpelje kod Kozine

Bila sam veoma pozitivno iznenađena brzim izvođenjem i korektnošću odgovornih u EKO KUĆI. Držali su se svega što smo se dogovorili, u slučaju nejasnoća ili bilo kakve neusaglašenosti smo uspeli da se uspešno dogovorimo. Njihovi zaposleni izvođači (monteri, električari, fasaderi, keramičari…) bili su veoma korektni i predusretljivi.
Čini mi se da je vrlo važno to što su poštovali sve rokove.
Cena je takođe bila najpovoljnija u poređenju s drugim ponuđačima.
Iako smo u početku razmišljali o tome što je firma iz Srbije, mogu da kažem da su bili zaista korektni i da sam veoma pozitivno iznenađena. Kada bih se ponovo odlučivala, izabrala bih svakako EKO KUĆU.

SLOVENIJA

Bojan i Metka Kitel iz Šentilja

Saznali smo za preduzeće EKO KUĆA iz Ivanjice, koje vodi Drago Jovanović. S gospodinom Jovanovićem najpre smo kontaktirali putem telefona, a zatim smo se sastali u Mariboru, gde smo mu predstavili naše želje. Razgovor je protekao prijatno, dobili smo brojne informacije i zaključili smo da bi preduzeće EKO KUĆA moglo da nam pomogne u ostvarivanju želja.
Po dogovoru, preduzeće EKO KUĆA je s dva velika kamiona dostavilo na parcelu montažnu kuću, s kojom je stigao i tim od tri montera. Za samo nekoliko dana kuća je bila pod krovom, radovi su tekli izuzetno, ponekad smo mislili čak da će nas sve prestići. Tako smo, uprkos periodu u kome je vladao Covid uspeli da završimo kuću i uselimo se u potpuno završenu kuću. S gospodinom Jovanovićem smo uspostavili prijatne odnose, uslišio je brojne naše želje i sve ih konkretno ispunio. Kućom smo vrlo zadovoljni i zahvalni smo gospodinu Jovanoviću za odličnu saradnju i izvođenje, a naročito je potrebno da se uspostavi povoljna cena u poređenju sa slovenačkim ponuđačima.

SLOVENIJA

Davorin i Marija Planinc iz Starše

Zahvalni smo na vašem uloženom trudu i vremenu da ostvarimo naše snove… Od prvog razgovora smo bili sigurni da će sve moći da se sredi i izvede. Mnogo su nam značili vaši saveti i predlozi jer verujem da svako ko počne da planira svoj dom često nema predstavu o tome kako i šta uraditi… Dokazali ste da ste kuća vredna poverenja koja upravlja organizacijom i realizacijom i sposobna je da obezbedi kvalitet i vreme završetka radnog procesa… Dokazali ste da umete da slušate i savetujete… Znali smo da montažne kuće brzo rastu, ali nismo mogli da zamislimo da ćemo za neka tri meseca već stanovati u njoj… naravno, ako je sve dobro isplanirano i organizovano, radovi teku kao pesma… Želimo vam da napravite još mnogo lepih domova i iscrtate osmeh svim onima koji će moći da uživaju u njima.

SLOVENIJA

Nenad i Bojana iz Kranja

Preduzećem EKO KUĆA Ivanjica smo veoma zadovoljni, Projekat izgradnje montažne kuće je realizovan u roku. Tim EKO KUĆE je rad izvodio stručno, brzo i kvalitetno. Sada smo u kući već treću godinu i boravak u njoj je vrlo prijatan. Zahvaljujemo se direktoru gospodinu Dragoslavu Jovanoviću za trud i poštovanje naših želja tokom same izgradnje.

SLOVENIJA

Peter i Zdenka Letnik iz Lenarta

Moramo priznati u svojoj kući. Uprkos činjenici da se svašta čuje o izgradnji kuća, moramo priznati da smo vašom ponudom, materijalima i završnom izgradnjom naše kuće natprosečno zadovoljni.
Zato vas preporučujemo brojnim klijentima i preporučivaćemo vas i dalje jer zaista nismo očekivali toliko dobru saradnju i veoma povoljne cene. Još jednom hvala za sve i uvek ste dobrodošli.

SLOVENIJA

Tatjana i Janko PICHLER iz Šikole kod Ptuja

Moramo da priznamo da smo na početku izgradnje naše kuće drugačije zamišljali saradnju s EKO KUĆOM. Svi znamo kako je s različitim majstorima: njihova obećanja i garancije najčešće treba prihvatiti s rezervom. Međutim, ovog puta nije bilo tako. Vredno je kao zlato kada možeš da imaš poverenja, kada možeš da računaš na to da će sve što je dogovoreno zaista biti ispoštovano. I moram reći da jeste. Sve što je bilo obećano, što je bilo dogovoreno, bilo je i ostvareno, ponekad čak neki dan ranije. Svi zaposleni su se maksimalno potrudili. Celo preduzeće smo već svima preporučili i hvalili jer se nekoliko prolaznika zaustavilo. Sve pohvale svima!

SLOVENIJA

Mateja i Gregor Meglič, Jurovski Dol kod Lenarta

Ekipa Eko kuća nam je omogućio da ostvarimo porodični san.
Uz njihovu stručnu pomoć dobili smo kuću po našoj meri i ukusu.
Preduzeće Eko Kuća odlikuje profesionalnost, ljubaznost, tačnost i kvalitet.Sa zadovoljstvom ga preporučujemo dalje.

SLOVENIJA

Azra Catic i Rok Golob iz Letnice kod Golnika

Partner i ja smo pratili gradnju kuće od strane Eko Kuća u okolini Kranja. Na osnovu onoga što smo videli, odlučili se za njih prilikom izgradnje kuće. Gradili smo za vreme Covid-19, gde je bilo problema zbog prelaska granica i zatvaranja prodavnica, ali smo zajedničkim dogovorom sve sredili i završili kuću. Nismo imali problema sa izvođačem radova oko izgradnje, sve je bilo kako smo se dogovorili i kućom smo zadovoljni. Saradnju sa Eko Kućom bih preporučila dalje. Ako nam treba bilo kakva informacija ili bilo šta, i danas gospodin Jovanović i zaposleni u firmi odgovaraju na sve.

SLOVENIJA

Boban i Martina Lođinović, Benedikt u Mariboru

Čuli smo mnogo dobrih stvari o firmi Eko Kuća iz Ivanjice. Prvo smo telefonom kontaktirali gospodina Draga (Direktora firme), zatim smo imali sastanak u Beogradu sa njegovim sinom Željkom. Obojica su sa nama podelili mnogo pozitivnih informacija, a sve što smo se dogovorili na prvom sastanku je realizovano…i još mnogo toga!
Na našu parcelu su došla tri kamiona puna elemenata i materijala, a drugog dana počela je montaža naše dugo očekivane kuće. Sve je prošlo kako treba.
Mnogo nam je značilo što su nam davali savete i bili uvek na raspolaganju kada nam je bilo šta potrebno!
Želimo da izgrade još mnogo lepih domova kao što su do sada radili! Svakako ćemo ih preporučiti zainteresovanim kupcima, jer su zaista osobe velikog srca i svoj posao obavljaju profesionalno, odgovorno i veoma precizno.

SLOVENIJA

TA PROJEKT, Tomaž Pleša, VELIKE LAŠČE kod LJUBLJANE

Mi iz firme TA PROJEKT smo zadovoljni kompletnom saradnjom i profesionalnim odnosom zaposlenih u firmi EKO KUĆA, kako sa stručnim timom tako sa radnicima. Koji su kvalitetno i na vreme uradili sve radove na montažnoj kući na lokaciji Velike Lašče i na taj način izvršili ugovorene obaveze. Mi nastavljamo uspešnu saradnju i poručujemo jos jednu kuću.

Austrija i Nemačka

NEMAČKA

Torlakovic Marina i Slobodan, Bamberg

Odlična saradnja sa firmom EKO KUCA od prvog dana. Na osnovu velikog iskustva u gradnji kuca, ovog tipa, dobili smo puno korisnih saveta i predloga. Radovi su izvedeni u previdjenom roku, kvalitet materijala i stručnost tima EKO KUCA na visokom nivou. Svaka preporuka za onog , ko dugotrajno i mukotrpno zidanje želi da izbegne, a umesto toga da veoma brzo uživa u svom domu.

AUSTRIJA

Margit i Bernd Seitenelberger, Mölersdorf

Vrlo smo zadovoljni kvalitetom, isporukom i izvođenjem što se tiče poslova koje je izvela Eko Kuća.
Cenovne performanse su veoma dobre, kao i materijali.
Deo završnih unutrašnjih radova smo morali da uradimo sami jer Eko Kuća nije bila u mogućnosti da uradi zbog Kovid pandemije.Tema je dostupna i kod austrijskih dobavljača.
Danas živimo u gotovoj kući i veoma smo zadovoljni našom kućom.

AUSTRIJA

Sladjana i Slobodan Krsmanović iz Laakirchena

Stručni tim i radnici iz Eko Kuća su uložili maksimalan napor da ispoštuju sve naše želje i potrebe naše porodice da naprave montažnu kuću koja ispunjava sve austrijske norme u građevinarstvu. Naglašavamo da smo zadovoljni kvalitetom, cenom i rokom izgradnje naše kuće u kojoj živimo 9 godina. Kuća je energetski efikasna zbog čega imamo male troškove za grejanje i hlađenje. Želimo im puno uspeha u daljem radu.

AUSTRIJA

Lopatka Katarina i Trailović Nikola, Uttendorf kod Braunau

Sve u svemu smo zadovoljni firmom Eko Kuća koja nam je gradila kuću.
Naravno da je bilo nekoliko manjih problema, što je sasvim normalno na gradjevini, ali smo uvek došli zajedno do dobrih rešenja i nikada nije bilo sve prepušteno nama.
Radnici su veoma profesionalni i brzi, što se toga tiče ne možemo ništa zameriti.
Kuća je uradjena sjajno i mi bi svakome preporučili firmu Eko Kuća.
Stvarno nema problema, naše ugovorne obaveze su završene.
Vi ste skoro sve svoj rad dobro završili, majstori su bili super, tu nema dileme.
Biće to sve super 🙂

NEMAČKA

Sandra i Željko, Römerberg (Mannheim)

Izgradnja poslovnog objekta sa spratom za stanovanje
EKO KUĆA je uspešno poentirao na više načina.
Prvi utisak i informativni razgovori sa gospodinom Jovanovićem i njegovim sinom su nas uverili za našu odluku. Odlučili smo s jedne strane na osnovu činjenica, a s druge strane slušali smo svoja osećanja.
Ceo proces od planiranja do izgradnje tekao je bez ijednog problema. Nije bilo ničega što se nije moglo rešiti.
Radnici su svoj posao odradili profesionalno, veoma uredno i u predviđenom roku.
Sa stanovišta naših građevinskih projekata, nema šta da se zameri. Hvala na sjajnom radu.
Radujemo se sledećem građevinskom projektu sa EKO Kućom.

AUSTRIJA

Pasterk Dletmar, Miklauzhof Kod Klagenfurta

2011 godine smo odlucili da nam porodicnu kucu gradi firma EKO KUCA iz Srbije.
Moramo priznati da smo,tada, imali izvesnu rezervu, zbog pogresnog misljenja kada se radi firmi iz Srbije. Medjutim, na samo početku smo sve sumnje otklonili jer smo se uverili u da se radi o kvalitetnim materijalima, stručnim radnicima i profesionalnim menadzerima. Tako je bilo sve do konačnog završetka ugovorenih radova.
12 godina uživamo u našoj kući.
Bez ikakve rezerve, možemo svakom preporučiti saradnju sa firmom EKO KUĆA.

Srbija, Crna Gora, Slovačka

SRBIJA

Lazarević Radivoje iz Bariča kod Beograda

Dvanaest godina je prošlo i sad tvrdim, a i onda sam znao, da sam uradio pravu stvar, napravio montažnu kuću kakvu sam ja hteo.
Promišljao sam dugo, gledao razne izvođače na delu i odabrao Eko Kuću Ivanjica. Dogovorili se oko projekta , oko varijanti i raznih promena, radili po fazama (a tako je i plaćano), i u predviđenom roku sve je bilo gotovo.

SRBIJA

Senić Pavle iz Vrdnika na Fruškoj Gori

Saradnja sa firmom Eko Kuca počela je 2017.godine kada smo dogovorili izgradnju montaznog etažnog objekta koji se sada koristi kao smeštajni kapacitet Vile Senić iz Vrdnika. 01.05.2022 god. se navršilo 4godine od kako je otvoren naš objekat koji i dalje izgleda moderno i kvalitetno. Dogovoreni rokovi i kvalitet izrade su maksimalno ispostovani uz obostrano zadovoljstvo. Ukoliko nam se ukaže ponovna potreba za novim radovima Eko Kuca je firma kojoj ćemo ponovo ukazati poverenje u izvodjenju istih.

SRBIJA

Sremčev Miloš iz Novog Sada

Saradnja sa firmom Eko Kuća je bila odlična i kao rezultat je dala kuću u kojoj sa zadovoljstvom živimo.
Proces gradnje kuće je kompleksan, ali je zbog komunikacije koju smo imali sa glavnim inženjerom i radnicima predstavljao veoma pozitivno iskustvo.
Voleo bih da sarađujemo i gradimo opet. 🙂

CRNA GORA

Kordo,d.o.o Gornji Morinj kod Tivta
Direktor, Olga Kononchuk

2013 god. smo doneli odluku za izgradnju montaznih objekata apartmanskog tipa sa 22 apartmana u Gornjem Morinju kod Tivta. Od nekoliko proizvodjača naš menadžment se opredelio za firmu Eko Kuca iz Ivanjice kao najpovoljnijeg ponudjača. Naravno,prethodno smo proverili iskustva njihovih, prethodnih, kupaca. Dobili smo, bez izuzetka, najpovoljnije preporuke. Tokom pregovora, izgradnje i zavrsavanja ugovorenih poslova, uverili smo se da smo napravili pravi izbor kome smo poverili posao. Objekti posle, skoro, 10godina su u odlicnom stanju. Sledece investicije, koje planiramo, sigurno je da cemo poveriti firmi Eko Kuca

CRNA GORA

Mandić Mitar iz Prijevora kod Budve

Na osnovu preporuke vlasnika montažnih kuća kojima je Eko Kuća izgradila kuće ugovorili smo gradnju kuće sa navedenom firmom za moju porodicu. Vrlo smo zadovoljni, najprije, profesionalšću tehničkog kadra, stručnošću radnika i kvalitetom ugradjenog materijala. Dobili smo kvalitetan porodični dom u kome je moja porodica od 2015 godine bez ijedne reklamacije na uradjene radove.

SLOVAČKA

Csilla Szalayova i Aleksandar Milinkovic iz Kvetoslavova kod Bratislave

10 godina je prošlo kako zadovljni živimo u udobnoj kući koju je napravila firma Eko Kuća. Za njih imamo samo reči pohvale. Profesionalna, kreativna i odgovorna firma na čelu sa stručnim kolektivom.Topla preporuka!

SRBIJA

Dr.Dobrila i Rade Bećirević iz Čačka

Pre 11 godina smo odlučili da pravimo porodičnu montažnu kuću. Od nekoliko firmi opredelili smo se za firmu Eko Kuća iz Ivanjice.
Maksimalno smo zadovoljni njihovim odnosom prema poslu. Počevši od pregovaranja do konačne realizacije. Sada uživamo u svom domu u prelepom ambijentu u okolini Čačka. Sigurni smo da smo odabrali pravu firmu koju možemo svakom preporučiti.

SRBIJA

Trijić Branka i Branko, Barič kod Beograda

Razlog zašto smo se odlučili za Eko Kuću je isprva bio banalan, a to je brz odgovor i pristojno ophođenje. Ispostavilo se da smo bili u pravu sa izborom. Njihov tim je zaista uigran u svim segmentima i fleksibilni su po pitanju dogovora u vezi modela kuće kao i mnogim drugim stvarima. Kuća je fantastično izolovana – imamo električni kotao, ali ga ne koristimo jer celu kuću od 80 m2 grejemo sa običnom peći na drva. U proseku četiri kubna metra potrošimo za zimu, a leti ne koristimo klima uređaj. Topla preporuka.